RSS
 

2011

23 sep

Næstsidste fredag i september mødtes 13 (14) ud af 17 klassekammerater ved Randers Fjord. (E.M. stødte på os senere).
Nedenstående et udpluk af minder fra dagen i tilfældig orden:

Du er velkommen til at skrive kommentarer til siden eller de enkelte billeder.

Parkeringspladsen

Efter at have parkeret i nærheden af Randers Marineforenings P-plads, entrede vi det gode skib Lillebjørn for at se Randers fra Fjordsiden. En rundtur i Nordhavn – Sydhavn og Breddingen. Sidstnævnte områder var speciel interessante, idet man sjældent har lejlighed til at se dem fra denne side.
Vi var heldige med vejret. En næsten skyfri himmel, og iflg. KH ville der ikke komme flere byger denne dag … hvilket osse stemte.
Nancy, Bent, SteenSv. Aage, Britta, Ingerlise, LeneBent, BrittKnud, Torben

Efter overstået sejllads kørte vi ud til Leif, hvor Hanne og Lissa var værter ved et veldækket bord:
Bent, Ingerlise, LeneSteen, Torben, BrittBritt, Britta, Lissa, Ellen MargretheEllen Margrethe, Nancy, BentBritta, Ellen MargretheIngerlise, Lene

De fleste af drengene havde valgt at sætte sig i vinduessiden, hvilken som bekendt ikke er ret fotovenlig. Derfor udendørsbilleder:
Paul, Sv. Aage, Bent, KurtBent, Paul, Knud, Kurt, SteenSteen, Knud, Kurt Helge, Bent


Snakken gik som sædvanlig – kan du huske, osv. Hvad er det der gør at vores klasse kan samle så stor en mødedeltagelse til vores årlige komsammen? En løsning kom der vel aldrig, men helt sikkert: Vi er noget specielle, og der er åbenbart et behov for denne seance.
Knud og Leif blev rost for arrangementet, og ved flertalsafstemning sam frivillighed, faldt næste års arrangement i Britta og Ellen Margrethe´s lod. Datoen blev: fredag den 26. oktober 2012, kl 14,00.
Vi snakkede om et større arrangement til vores 50-års jubilæum i 2015. Måske skal vi lave en opsparing? Skal ledsagere deltage ved dette arrangement? Skal det være udenbys (København)? og meget meget mere. – Alt dette kan vi tænke over indtil vi ses igen.
Senere på aftenen fremviste Torben nogle af sine akvareller fra Randerskanten. Akvarellerne var lavet i A3-, A4-, og postkort reproduktioner. Se dette link.

Det blev sent inden vi sagde farvel til hinanden.
Atter er go’ dag med masser af samvær og gode minder.
Ha´det godt indtil vi ses igen.

/Leif

 

Leave a Reply