RSS
 

Archive for november, 2018

Klassefesten 2018

02 nov

Afbud fra: Sv. Aage – Kurt Helge – Ellen Margrethe

Efter mange års tørke på referenter, meldte Nancy og Bent sig til dagens tørn.  Stor tak til begge (LO)

Bent:

Fredag 2. nov. var vi samlet 10 gamle klassekammerater hos Knud til den årlige komsammen.
Knud og Leif havde sammen med Knuds kone Hanne og Leifs kone Lissa lavet et flot arrangement.

Vi blev budt velkommen med bobler og sang 4 gode gamle danske sange: “Alle sømænd er glade for piger”, “Den gamle gartner” + 2, jeg ikke kan huske…

Så til bords hvor vi fik et fad tapas, med dertil rød-  hvid-  og rosévin ad libitum (rigtig godt mærke – kan anbefales).

Under middagen kom alle med indslag om, hvad vi hver især havde oplevet i årets løb. Der blev spist, drukket og snakket godt, og bagefter skulle der tages fællesbilleder. Det blev overladt til Knuds Kone Hanne. Stakkels Hanne: Hun havde stort besvær med at samle os alle 10, men det lykkedes, og resultatet blev ok, motivet taget i betragtning.
Så var der kaffetid med diverse hjemmebagte småkager og slik samt igen en masse snak på kryds og tværs.
Tiden gik utroligt hurtigt, og pludselig var det på tide, vi skulle hjem, men vi skulle først lige have en portion dejlig karrysuppe, og så da lige snakke lidt, så det blev ret sent, inden vi kom af sted.

En stor tak til Knud og Leif for et flot arrangement og ikke mindst til Hanne og Lissa for at have vartet os op denne dag/aften/nat.

Hermed lidt supplement fra mig: (Nancy)
Klassefesten 2018, var “in the Randers Way”. Lokale søde og dygtige serveringspiger, lokalt lækkert mad, lokalt sangkor.
Jeg er simpelthen dybt benovet over, hvordan Knud og Leif har kunnet skrue sådan et arrangement sammen. Det var så fint og flot.
Det var jo som syet til os 70 årige unge skolekammerater, ja og plus et par ældre på 71 år.😉

At festen blev afholdt i Vorups musikkvarter medførte jo simpelthen, at Hansen og Olufson måtte hyre Randers kvindesangkor til denne svære opgave, nemlig at lyde som om de sang for 10.
Nogle af os havde ikke fået UG i sang, det var vist kun Hanne. Jeg selv fik meget, meget mindre. Til eksamen havde jeg valgt I skovens dybe stille ro, men den sang duede bare ikke til mig.
At det så lige var den sang Hanne fik UG i, ja det har helt sikkert været retfærdigt.

Hr Bent Poulsen erindrer ikke 2 af sangene, men se det gør jeg. Der var også 2 regnvejrssange: Det haver så nyligen regnet (Folmer Kaag) og Blot slentre gennem regnen.

Lene klagede over, at s’erne i pigernes navne ikke blev udtalt i sangen Alle sømænd er glade for piger. Jeg tror, at måske lige der tænkte alle på lærer Dahl. Han ville helst ikke høre s’er og slet ikke de stemte s’er, i fransktimerne.

Mens vi nød Bjarnes dejlige mad fra Rosengårdens Gårdbutik, lykkedes det mig, at få opfrisket hvem, hvornår og hvorfra kom vi til Østervangskolen.

Det deler jeg gerne med jer og måske er der rettelser:

Ingerlise, Knud, Bent Mogensen, Steen, Ivan og Ellen kom i 1962/ 1. Real fra Nørrestræde Skole til Østervangskolen.
Ellen Margrethe, Torben, Poul Mygind, Finn Pedersen og Bent Poulsen kom fra Fabersvejens skole og startede i 3. klasse.
Leif, Britta og Poul Hougaard kom i 1960 fra Hadsundvejens skole.
Jakob kom i 6. klasse til Østervangsskolen.
Britt arriverede i 6 B fra Randers Realskole.
Lene og Kurt Helge kom i 5. klasse fra Søren Møllersgade skole.
Grethe, Nancy, Hanne og Kirsten kom efter 1. klasse  fra Hadsundvejens skole til Østervangsskolen.

(Jeg selv havde under spisningen lidt af en udfordring med min bordherre. Han ville snakke med alle på samme tid og det resulterede da også i, at han spildte ned af sin fine hvide T-shirt).

Vi havde en siden sidst runde og det var spændende.  Mange Rejserier. Norge, Rom, Gran Canaria, New York, Esbjerg, og lige om lidt rejser Lissa og Leif til San Fransisco. Rigtig god tur til dem.
Naturligvis camperes der også. Jeg tror nu, at der er tale om Glamping. 😉Nogen havde været på Bridge Walking og nogen havde læst Chris Carters Krucifiks morderen og nogen havde 18 ænder i fryseren.

Vi samler på gode øjeblikke og der må vi vist sige, at dem var der mange af den dag på Orgelvej.

Stor tak til Hanne, Knud, Lissa og Leif for en dejlig klassefest.

Vi glæder os til at mødes igen

torsdag 31 – 10 – 2019 hos Nancy.

RETTELSE: Hos Britt på Lutvej